Teknologi

Cloud computing / SaaS

Xafir systemer er en internetbaseret løsninger og kan derfor køres i en almindelig webbrowser som Internet Explorer. Der er derfor ikke udgifter til hardware, og der skal ikke installeres noget på brugernes computere, ligesom det er muligt for medarbejderne at benytte systemet hjemmefra, når blot de er på Internettet. Det giver kunden en meget omkostningseffektiv løsning, og implementeringen foregår enklere, så kunden kan have fokus på kerneforretningen. Kunden får automatisk: Funktionalitet, vedligeholdelse, datasikkerhed, backup og opdateringer.


Kryptering

Al data der sendes til og fra systemet bliver sendt over en sikker forbindelse. Dataene bliver desuden krypteret på samme måde, som når du tilgår din netbank. Dedikerede serverrum sikrer ekstrem høj tilgængelighed (”oppe-tid”), og der ligger omfattende metoder til at sikre datasikkerhed.


Integration

Takket være fleksible og omfattende interfaces kan informationer relateret til HR processer blive tilknyttet nogle af virksomhedens andre systemer, herunder lønsystemer, ERP systemer, intranet m.fl.