Gratis inspirationsdag med fokus på personfølsomme data

I september 2016 inviterede Xafir og ProInfo til en spændende formiddag med vidensdeling og rådgivning om håndtering af personfølsomme data i fremtiden – med fokus på de praktiske og juridiske aspekter.

Seminaret henvendte sig især til de, der arbejder med HR eller ledelse og anvender IT-systemer og personfølsomme data i hverdagen.

Den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018, hvilket kommer til at betyde markante stramninger af reglerne for håndtering af personoplysninger for danske virksomheder. Xafir og ProInfo sætter derfor fokus på reglerne og optimering inden for emnet, og havde derfor inviteret flere indlægsholdere med relevant baggrund og information inden for ansættelsesret og persondata til at fortælle og besvare alle spørgsmål fra de deltagende på seminaret.- Vi vil rigtig gerne dele vores viden på området med jer!

Xafir og ProInfo inviterede til en spændende formiddag med videndeling og rådgivning om håndtering af personfølsomme data i fremtiden – set med praktiske og juridiske briller.


Seminaret henvendte sig til dig, der arbejder med HR eller ledelse og anvender it-systemer og personfølsomme data i din hverdag.

Deltagelse var gratis. Hold øje med hjemmesiden, hvis du kunne tænke dig at få en plads til næste arrangement.

 

Kontakt os gerne:

ProInfo A/S
Kontakt: Kim Hagelskjær
+45 20554263
 
Xafir A/S
Kontakt: Annette Kraglund Thomsen
+45 26150524