Træf Punkt HR 2016

Tak til alle jer der besøgte vores stand på HR-Træfpunkt 2016. Vi havde 2 travle dage med rigtig mange besøgende, tak for det!

Xafir leverer en bred vifte af HR-systemer, der understøtter håndtering og udvikling af medarbejdere. Vi glæder os særligt over, at så mange virksomheder er interesserede i at høre om, hvordan man kobler HR med forretning og lykkes med virksomhedens strategiske målsætninger ved hjælp af kompetenceudvikling og målnedbrydning. Virksomheder har for alvor fået øjnene op for de effektiviseringer, der er forbundet med at få samling på alle medarbejderinformationer i et HR-system.

 

Den nye persondataforordning

Rigtig mange af jer er i tvivl om, hvad der skal til for at efterleve de skærpede krav for behandling af persondata, der kommer med den nye persondataforordning, der træder i kraft i maj 2018.

Vi har netop afholdt et gratis seminar omkring håndtering af persondata i samarbejde med advokater fra DELACOUR og revisorer fra Deloitte. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvad den nye forordning betyder for din virksomhed. Rasmus Lund, Partner og advokat i DELACOUR har også oprettet et LinkedIn netværk, der hedder ”Persondata Forum”. I netværket holdes gratis netværksmøder, som arrangeres af medlemmerne. Der er over 250 medlemmer og du kan frit tilmelde dig her: https://www.linkedin.com/groups/8430170

 

Hvis du har lyst til at høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

 

Mange hilsner

Team Xafir