Partnere

Sympa HR

Xafir er Sympa HR partner i Danmark. Derved kan Xafir til stadighed levere løsninger til alle tider og indenfor alle HR-discipliner. Sympa HR leveres som en service over internettet og licensen inkluderer alt omkring systemet, vedligeholdelse og support. For at anvende Sympa HR kræves blot og adgang til internettet. Systemet opdateres automatisk, og du har ingen omkostninger til drift.

Proinfo A/S

Xafir anvender det certificerede IT-hosting firma, Proinfo A/S, som hosting-partner.

UKON

Xafir A/S har en strategisk samarbejdsaftale med UKON, som har stor indsigt i og forståelse for Xafirs produkter og løsninger. Derved kan vi tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere adgang til management og -proceskonsulenter som en del af udviklingen og implementering af vores løsninger.

Ankerhus A/S

Xafirs systemer fungerer bedst, hvis de tænkes ind i en udviklingsmæssig helhed og hænger sammen med organisationens øvrige HR tiltag. I forbindelse med levering af konsulentydelser, eller andre ydelser indenfor HR området, kan Xafir trække på ekspertise fra Ankerhus Gruppen A/S, hvor det findes nødvendigt. Ankerhus har 25 års erfaring med udvikling af ledere, team og organisationer.

ProLøn

ProLøn og Sympa HR arbejder nu sammen, så du derfor kan få lønsystem sammen med et godt og fleksibelt HR-system. ProLøn sørger for en professionel lønløsning, der gør din hverdag mere enkel uden ubehagelige overraskelser.